KLASSINEN HIERONTA / URHEILUHIERONTA

Hieronnan toteutamme toiveidesi ja tarpeittesi mukaan joko rentouttavana hierontana tai halutessasi lihashuollollisesti muokkaavampana hierontana. Tarvittaessa käytämme erikoiskoulutustemme mukaisia erikoistekniikoita, kuten fascia/triggerpistehoitoja, mobilisoivaa hierontaa, MET-lihasenergiatekniikkaa, passiivivenytyksiä sekä ohjeistamme kunnon- ja terveydenhuollollisissa asioissa sinua. Voit hyvin tulla hierontaan myös pelkästään hemmotteluun ja rentoutumaan, hieronta on tehokas tapa poistaa kokonaisvaltaisesti stressiä ja päästä miellyttävällä tavalla hetkeksi irti arjen kiireestä. Voit kertoa toiveesi hieronnan tavoitteista jo aikaa varatessasi!

Klassinen hieronta on perinteinen kehoon ja mieleen vaikuttava hoitomuoto. Sen vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, poistaa kipua, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Hyvinvointimme ja toimintakykymme kannalta hieronnan lihashuollollinen merkitys on korvaamaton. Hieronnan keinoin voimme niin ennalta ehkäistä jännitystiloja ja kuormittumista, kuin myös palauttaa lihaksia pitkä/lyhytkestoisesta rasituksesta. Hieronta rauhoittaa keskushermostoa, lisää endorfiinien tuotantoa ja on tehokas kokonaisvaltainen rentoutusmuoto.

Urheiluhieronnan perustana ovat samat tehokkaat ja rentouttavat otteet kuin klassisessa hieronnassa, mutta lisäksi käytetään hierontaotteita ja venyttäviä tekniikoita, joilla saadaan tehokkaampi ja syvempi vaikutus lihaksiin. Urheiluhieronnan keinoin voidaan vaikuttaa voimakkaasti lihasten aineenvaihduntaan ja auttaa lihaksen venyvyyden palauttamisessa. Käytämme tarvittaessa myös Mobilisoivaa hierontaa, Fascia/Triggerhoitoja, MET-lihasenergiatekniikkaa, passiivivenytyksiä sekä lihashuollollista ohjausta ja aktiivivenytyksiä. Urheiluhieronnassa huomioidaan aina kuntoilijan/urheilijan lajikohtaiset vaatimukset sekä harjoittelukauden vaihe ja sen asettamat tarpeet.

Milloin tulla hierontaan?

 • Kun tarvitset lihashuoltoa
 • Kuntoilet tai urheilet ja haluat nopeuttaa palautumista/edesauttaa valmistautumista suorituksiin
 • Kärsit niska- ja hartiasäryistä tai jännityspäänsärystä/migreenistä
 • Kärsit esim. työperäisestälyhyt- tai pitkäkestoisesya lihaksiston ylikuormitustilasta ja haluat lihashuollollista apua sekä ergonomista ohjausta
 • Sinulla on esim. tenniskyynärpää/hiirikäsi/Tension neck/ TOS-vaivoja/Jäätynyt olkapää-vaivaa
 • Sinulla on juoksijan polvi-/Ischias-/selkävaivoja/ selkärankareuma/ penikkatauti/muu lihasaitiosyndrooma
 • Sinulla on kipuja ja liikerajoitteita lihaksissa/nivelissä
 • Sinulla on hermojen pinnetiloja (esim. puutuminen/pistely sormissa)
 • Sinulla on arpi/kudosmuodostumia (vanhat vammat/revähdykset/pinnalliset vanhat arvet)
 • Sinulla on aineenvaihdunnallisia ongelmia/turvotusta
 • Sinulla on esim. nivelrikko/reuma/muu lihas-/nivelkipuja aiheuttava sairaus
 • Leikkauksen jälkihoitoa tarvitessasi, lihashuoltoon, arpikudoshoitoon ja turvotuksen poistoon
 • Sinulla on ruoansulatushäiriöitä, vatsalihaksiston ongelmia
 • Haluat rentoutua ja rauhoittua kokonaisvaltaisesti

Hoidon kesto 45min
Hinta 40€

Hoidon kesto 60min
Hinta 50€

Hoidon kesto 90min
Hinta: 70€

Hoidon kesto 120min
Hinta: 95€

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on rentouttava, rauhoittava ja miellyttävä hoitomuoto, joka kohdistetaan päänahkaan, korviin, kasvoihin, kaulaan, hartioihin ja olkavarsiin. Hoito on tehokas keino rentouttaa pään ja hartian alueen lihaksia sekä parantaa näiden alueiden aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hapen ja ravinteiden vaikutus tehostuu, kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin usein ylikuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys vähenee ja liikkuvuus lisääntyy. Hoidolla on näin erilaisia niskahartiaan ja päähän liittyviä kiputiloja helpottava vaikutus (esim. migreeni, jännityspäänsärky). Hoito vahvistaa myös hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uudistumiskykyä ja edistäen tervettä hiusten kasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoiminen rentouttaa silmien lihaksistoa vähentäen silmien väsymistä. Vilkastunut verenkierto niskahartian ja pään alueella kuljettaa aivoille enemmän happea ja toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen.

Hoidon kesto 30min
Hinta 38 €

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitomuoto. Hieronnan apuvälineenä käytetään sileäpintaisiabasaltti/ laavakiviä, jotka luovuttavat lämpöä tasaisesti ja miellyttävästi. Hierontaliikkeet ovat rauhallisia, mutta halutessa asiakkaan lihasjännityskohtia ja triggerpisteitä voidaan hoitaa erittäinkin muokkaavasti ja tehokkaasti, mutta miellyttävästi kuumien kivien avulla. Hoito edistää aineenvaihduntaa ja rentouttaa sekä kehon että mielen.

Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto syvää rentoutumista hakeville asiakkaille. Lisäksi lihasjännitysten hoitoon hieronta kuumien kivien avulla on jopa normaalia hierontaa tehokkaampaa syvälle vaikuttavan lämpöhoidon ansiosta. Esim. urheilussa kipuherkäksi rasittunutta/kiristynyttä reiden ulkopinnalla olevaa peitinkalvoa (Fascia latae) saadaan kuumien laajojen kivipintojen avulla tehokkaasti mutta miellyttävästi käsiteltyä. Tästä hoidosta on erittäin myönteisiä kokemuksia mm. Juoksijan polvi -syndrooman hoidossa. Kontrastikivihieronnan avulla voidaan kylmä/kuuma-kivihoidon avulla palauttaa urheilusuorituksesta rasittuneita lihasalueita sekä hoitaa tehokkaasti staattisen kuormituksen aiheuttamia kuona-ainekertymiä ja sidekudoskiinnikkeitä kehon eri alueilla.

Hoidon kesto 2 h
Hinta 125 €

Niska-hartia ja kasvohieronta

Hierotaan niska-hartiaseutua 0,5h ja sen jälkeen tehdään kasvojen ihon pintapuhdistus, levitetään ihon mukainen seerumi ja hierotaan decollete, kasvot ja kaula.
Hoidon kesto 55 min
Hinta 55 €

Nannic radiofrekvenssi vartalolle

Radiofrekvenssi on elektromagneettista lämpöenergiaa, joka aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni sekä elastiinisäikeet vahvistuvat ja iho kiinteytyy. Radiofrekvenssillä voidaan hoitaa vartalolla venymäjälkiä, arpia, velttoa ihoa, paikallisia rasvakertymiä ja selluliittia.
Hoidon kesto 30 min
Hinta 85 €