KLASSINEN KASVOHOITO

Valitsemme ihollesi yksilöllisen hoidon, huomioiden ihotyypin, ihon sen hetkisen kunnon ja vuodenajan vaatimukset. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta , tarvittaessa höyrytys ja mekaaninen puhdistus. Hoito jatkuu hieronnalla kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja niska-hartiaseudulle ja päättyy ihotyypin mukaiseen naamioon.

Hoidon kesto 1h 45min
Hinta 120 €

HEMMOTTELEVA SPA KASVOHOITO

Hyvän olon hoitonautinto, joka alkaa rentouttavilla lämpöisillä pyyhkeillä niskan alueelle ja jaloille ja jatkuu siitä kasvojen, kaulan ja decolleteen kiinteyttävällä ja kokonaisvaltaisella hoidolla, sisältäen kuorintaa, hierontaa ja naamioita. Hoidon aikana hierotaan kevyesti myös jalat ja kädet.

Hoidon kesto 2h
Hinta 140 €

TUNNIN HOITO

Kasvohoito sinulle, joka haluat ihon hetkessä heleäksi. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, ihoanalyysin jälkeen teemme kuorinnan, kevyen hieronnan ja lopuksi hemmottelemme ihoa naamiolla.

Hoidon kesto 1h
Hinta 90 €

PERUS- / NUORISOPUHDISTUS

Peruskasvohoito, jossa iholta poistetaan alkupuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen jälkeen epäpuhtaudet. Hoito päättyy ihotyypin mukaiseen naamioon.

Hoidon kesto 1h 15min
Hinta 87 €

 

HYDRAFACIAL-HOIDOT

HydraFacial on laite, jonka ainutlaatuisen patentoidun menetelmän avulla pystytään samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista sekä imeyttämään iholle tehoaineita.

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen säiliöön. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta.

Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Via Formassa käytössämme on Hydrafacial Tower Elite-laite, jolloin kaikkiin hoitoihin voidaan yhdistää lymfa ja/tai led valoterapia.

 

HydraFacial Singnature-kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava ja tehokkaasti kosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, puhdistaa ja tyhjentää ihohuokoset sekä syöttää tehoaineet ihoon.

Hoidon kesto noin 30-40min
Hinta 139€ Hinta ilman Glysal-kuorintaa  105€

Hydrafacial Clarifying kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi talineritystä, samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää GlySal-hapotuskuorinnan ja hoitoa täydennetään led-valohoidolla. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on myös erinomainen sarjahoitona epäpuhtaalle iholle. Iho on hoidon jälkeen syväpuhdistettu, kuulas, hehkuva ja hyvin kosteutettu.

Hoidon kesto n. 45min,

Hinta 159€

 

 

HydraFacial Age Refinement-kasvohoito

GlySal-hapotuskuorinnan lisäksi tähän hoitoon sisältyy Dermabuilder-peptidiboosteri, joka on tehokas hoitoaine ihon ikääntymismuutoksiin. Syväpuhdistavan vaikutuksen lisäksi, tässä hoidossa silotetaan juonteita botuliinin tavoin, mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Hoidon kesto noin 40-50 min.
Hoidon hinta 185€

 

HydraFacial Radiance-kasvohoito

GlySal-hapotuskuorinnan lisäksi hoitoon sisältyy Britenol-tehoboosteri ihon pigmenttihäiriöihin. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

Hoidon kesto 40-50 min.
Hoidon hinta 185€

 

HydraFacial Platinum kasvohoito

Kokonaisvaltaisin hoitokokemus, joka alkaa kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon sisältyy GlySal-hapotuskuorinta, Dermabuilder tai Britenol-tehoboosteri, LED -valohoito sekä PERK-käsittely huulien- sekä silmänympärysiholle. (Hoidosta jäljelle jäävät seerumit asiakas saa kotikäyttöön mukaan.)

Hoidon kesto noin 90min.
Hoidon hinta 289€

NANNIC MIKRONEULAUS

Tehokas kasvohoito, jolla voidaan hoitaa laajentuneita ihohuokosia, arpia, couperosaa, juonteita tai hyperpigmentaatiota. Entsymaattisen kuorinnan jälkeen kasvojen ja kaulan iho hiotaan deep skin hoitopäällä, joka parantaa ihon mikroverenkiertoa ja tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita. Seuraavaksi avataan mikrokanavat neulauspäällä, jonka jälkeen haluttu seerumi imeytetään laitteen avulla ihon epidermis-kerrokseen.
Nannic deep skin hoidon jälkeen ihon väri paranee ja ihosta tulee pehmeä ja tasaisempi. Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjana noin viisi hoitokertaa viikon tai kahden välein. Hoito on tehokas myös yksittäin tehtynä ja sopii henkilöille, jotka eivät muuten voi käydä liftaavissa laitehoidoissa.

Hoidon kesto 1h 15min
Hinta 135 €

NANNIC RADIOFREKVENSSIHOITO

Näkyviä hoitotuloksia kasvoille ja vartalolle. Elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni sekä elastaanisäikeet vahvistuvat ja iho kiinteytyy.Radiofrekvenssillä voidaan hoitaa mm.: velttoa ihoa (kaula, ”hamsteripussit”), ryppyjä, ihon pigmenttimuutoksia, couperosaa, ruusufinniä, arpia ja venymäjälkiä, selluliittia, paikallisia rasvakertymiä ja aknea.

Hoidon kesto 1h 30min
Hinta 140 €

NANNICIN YHDISTELMÄHOITO

Nannic radiofrekvenssillä ja mikroneulauksella tehdään tehokkaita yhdistelmähoitoja, jotka ovat hyvä vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille sekä täyteaineille.

Hoidon kesto 1h 45min
Hinta 175 €