KLASSINEN KASVOHOITO

Valitsemme ihollesi yksilöllisen hoidon, huomioiden ihotyypin, ihon sen hetkisen kunnon ja vuodenajan vaatimukset. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta , tarvittaessa höyrytys ja mekaaninen puhdistus. Hoito jatkuu hieronnalla kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja niska-hartiaseudulle ja päättyy ihotyypin mukaiseen naamioon.

Hoidon kesto 1h 45min
Hinta 115 €

HEMMOTTELEVA SPA KASVOHOITO

Hyvän olon hoitonautinto, joka alkaa rentouttavilla lämpöisillä pyyhkeillä niskan alueelle ja jaloille ja jatkuu siitä kasvojen, kaulan ja decolleteen kiinteyttävällä ja kokonaisvaltaisella hoidolla, sisältäen kuorintaa, hierontaa ja naamioita. Hoidon aikana hierotaan kevyesti myös jalat ja kädet.

Hoidon kesto 2h
Hinta 135 €

TUNNIN HOITO

Kasvohoito sinulle, joka haluat ihon hetkessä heleäksi. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, ihoanalyysin jälkeen teemme kuorinnan, kevyen hieronnan ja lopuksi hemmottelemme ihoa naamiolla.

Hoidon kesto 1h
Hinta 85 €

PERUS- / NUORISOPUHDISTUS

Peruskasvohoito, jossa iholta poistetaan alkupuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen jälkeen epäpuhtaudet. Hoito päättyy ihotyypin mukaiseen naamioon.

Hoidon kesto 1h 15min
Hinta 82 €

SELÄN IHONPUHDISTUS

Peruspuhdistus selän iholle tehtynä

Hoidon kesto 1h
Hinta 82 €

NANNIC MIKRONEULAUS

Tehokas kasvohoito, jolla voidaan hoitaa laajentuneita ihohuokosia, arpia, couperosaa, juonteita tai hyperpigmentaatiota. Entsymaattisen kuorinnan jälkeen kasvojen ja kaulan iho hiotaan deep skin hoitopäällä, joka parantaa ihon mikroverenkiertoa ja tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita. Seuraavaksi avataan mikrokanavat neulauspäällä, jonka jälkeen haluttu seerumi imeytetään laitteen avulla ihon epidermis-kerrokseen.
Nannic deep skin hoidon jälkeen ihon väri paranee ja ihosta tulee pehmeä ja tasaisempi. Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjana noin viisi hoitokertaa viikon tai kahden välein. Hoito on tehokas myös yksittäin tehtynä ja sopii henkilöille, jotka eivät muuten voi käydä liftaavissa laitehoidoissa.

Hoidon kesto 1h 15min
Hinta 135 €

NANNIC RADIOFREKVENSSIHOITO

Näkyviä hoitotuloksia kasvoille ja vartalolle. Elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni sekä elastaanisäikeet vahvistuvat ja iho kiinteytyy.Radiofrekvenssillä voidaan hoitaa mm.: velttoa ihoa (kaula, ”hamsteripussit”), ryppyjä, ihon pigmenttimuutoksia, couperosaa, ruusufinniä, arpia ja venymäjälkiä, selluliittia, paikallisia rasvakertymiä ja aknea.

Hoidon kesto 1h 30min
Hinta 140 €

NANNICIN YHDISTELMÄHOITO

Nannic radiofrekvenssillä ja mikroneulauksella tehdään tehokkaita yhdistelmähoitoja, jotka ovat hyvä vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille sekä täyteaineille.

Hoidon kesto 1h 45min
Hinta 175 €