KLASSINEN KASVOHOITO

Valitsemme ihollesi yksilöllisen hoidon, huomioiden ihotyypin, ihon sen hetkisen kunnon ja vuodenajan vaatimukset. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta , tarvittaessa höyrytys ja mekaaninen puhdistus. Hoito jatkuu hieronnalla kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja niska-hartiaseudulle ja päättyy ihotyypin mukaiseen naamioon.

Hoidon kesto 1h 30min-1h 45min
Hinta 127 €

HEMMOTTELEVA SPA KASVOHOITO

Hyvän olon hoitonautinto, joka alkaa rentouttavilla lämpöisillä pyyhkeillä niskan alueelle ja jaloille ja jatkuu siitä kasvojen, kaulan ja decolleteen kiinteyttävällä ja kokonaisvaltaisella hoidolla, sisältäen kuorintaa, hierontaa ja naamioita. Hoidon aikana hierotaan kevyesti myös jalat ja kädet.

Hoidon kesto 2h
Hinta 145 €

IHON KONSULTOINTI+ TARPEEN MUKAINEN HOITO

Valitse tämä hoito jos et ihan tiedä millaista hoitoa ihosi tarvitsee tai kun kaipaat vain pikaista heleytystä tai rentouttavan hoitohetken.

Hoito voi olla esim. rauhoittava hoito herkälle iholle, kiinteyttävä hoito veltostuneelle iholle, heleyttävä hoito väsyneelle iholle tai kirkastava hoito epäpuhtaalle iholle.

Hoitoon varataan aikaa n.1h- 1h 30min
Hinta 95€-120€ riippuen valitusta hoidosta

PERUS- / NUORISOPUHDISTUS

Peruskasvohoito, jossa iholta poistetaan alkupuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen jälkeen epäpuhtaudet. Hoito päättyy ihotyypin mukaiseen naamioon.

Hoidon kesto 1h 15min
Hinta 89 €

 

HYDRAFACIAL-HOIDOT

HydraFacial on laite, jonka ainutlaatuisen patentoidun menetelmän avulla pystytään samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista sekä imeyttämään iholle tehoaineita.

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen säiliöön. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta.

Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Via Formassa käytössämme on Hydrafacial Tower Elite-laite, jolloin kaikkiin hoitoihin voidaan yhdistää lymfa ja/tai led valoterapia.

 

HydraFacial Singnature-kasvohoito Gly-Sal kuorinnan kanssa

Ihon peruskuntoa korjaava ja tehokkaasti kosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, puhdistaa ja tyhjentää ihohuokoset sekä syöttää tehoaineet ihoon.

Hoidon kesto noin 30-40min
Hinta 149€ Hinta ilman Glysal-kuorintaa  119€

Hydrafacial JLo Beauty Booster kasvohoito

Tässä hoidossa kuoritaan, puhdistetaan ja syväkosteutetaan iho, lisäksi imeytetään JLo Beauty Booster seerumi, joka kiinteyttää, kirkastaa ja tuo iholle kauniin hehkun. Erinomainen valinta ennen tärkeitä juhlia. JLo Beauty Boosterin voi lisätä muihinkin Hydrafacial hoitoihin.

Hoidon kesto n.45 min,

Hinta 155€

Hydrafacial Clarifying kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi talineritystä, samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää GlySal-hapotuskuorinnan ja hoitoa täydennetään led-valohoidolla. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on myös erinomainen sarjahoitona epäpuhtaalle iholle. Iho on hoidon jälkeen syväpuhdistettu, kuulas, hehkuva ja hyvin kosteutettu.

Hoidon kesto n. 45min,

Hinta 169€

 

 

HydraFacial Age Refinement-kasvohoito

GlySal-hapotuskuorinnan lisäksi tähän hoitoon sisältyy Dermabuilder-peptidiboosteri, joka on tehokas hoitoaine ihon ikääntymismuutoksiin. Syväpuhdistavan vaikutuksen lisäksi, tässä hoidossa silotetaan juonteita botuliinin tavoin, mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Hoidon kesto noin 40-50 min.
Hoidon hinta 199€

 

HydraFacial Radiance-kasvohoito

GlySal-hapotuskuorinnan lisäksi hoitoon sisältyy Britenol-tehoboosteri ihon pigmenttihäiriöihin. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

Hoidon kesto 40-50 min.
Hoidon hinta 199€

 

HydraFacial Platinum kasvohoito

Kokonaisvaltaisin hoitokokemus, joka alkaa kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon sisältyy GlySal-hapotuskuorinta, huokosten puhdistus ja Dermabuilder tai Britenol-tehoboosteri sekä  LED -valohoito. Hoidossa käsitellään kasvojen lisäksi myös kaulan iho.

Hoidon kesto noin 90min.
Hoidon hinta 255€

NANNIC MIKRONEULAUS

Tehokas kasvohoito, jolla voidaan hoitaa laajentuneita ihohuokosia, arpia, couperosaa, juonteita tai hyperpigmentaatiota. Entsymaattisen kuorinnan jälkeen kasvojen ja kaulan iho hiotaan deep skin hoitopäällä, joka parantaa ihon mikroverenkiertoa ja tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita. Seuraavaksi avataan mikrokanavat neulauspäällä, jonka jälkeen haluttu seerumi imeytetään laitteen avulla ihon epidermis-kerrokseen.
Nannic deep skin hoidon jälkeen ihon väri paranee ja ihosta tulee pehmeä ja tasaisempi. Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjana noin viisi hoitokertaa viikon tai kahden välein. Hoito on tehokas myös yksittäin tehtynä ja sopii henkilöille, jotka eivät muuten voi käydä liftaavissa laitehoidoissa.

Hoidon kesto 1h 15min
Hinta 145 €

Sarjahoitona 3 kertaa 390€

NANNIC RADIOFREKVENSSIHOITO

Nannic radiofrekvenssihoito on tieteellisesti kehitetty belgialainen hoitomenetelmä ihokudoksen vahvistamiseen ja kiinteyttämiseen. Ainutlaatuiset iholle imeytettävät lamellaariseerumit ja radiofrekvenssihoidon yhdistelmä antaa iholle näkyviä hoitotuloksia.

Kasvoilla hoidetaan velttoa ihoa, ryppyjä ja juonteita, pigmenttimuutoksia, couperosaa, ruusufinniä, aknea ja aknearpia, laajentuneita ihohuokosia, silmänympärysihoa ja kaksoisleukaa.                                                             Vartalolla hoidetaan selluliittia, paikallisia rasvakertymiä, velttoa ihoa esim vatsan seudulla, venymäjälkiä, lymfaattista turvotusta, leikkausarpia, pinnallisia verisuonia ja lihasjännitystä.                                                                                                                                                                                                                NBE 3000 Radiofrekvenssihoitolaitteella voidaan hoitaa samanaikaisesti tehokkaasti kasvojen ja/tai vartalon ihoa. Hoito on ihanan rentouttava ja tehokas ja hoidossa käsitellään aina myös silmänympärysten ja kaulan iho.

Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu välittömästi hyvältä eikä erillistä toipumisaikaa tarvita. Hoidon vaikutus näkyy vielä pidemmän ajan kuluessa kun kollageeni- ja elastiinisäikeet napakoituvat ja uuden kollageenin tuotanto aktivoituu. Lymfaattinen turvotus häipyy välittömästi.

Ihon kunto ja haluttu lopputulos vaikuttaa hoitokertojen määrään. Hoitoa suositellaan 3-5 kerran sarjahoitona noin 10-14 päivän välein, mutta yksittäinenkin hoitokerta on tehokas ihon kunnon ja ulkonäön parantamiseen.

NBE 3000 mahdollistaa tehokkaat ja kattavan valikoiman erilaisia hoitoyhdistelmiä. Hoidettaessa kasvojen ihoa, voidaan samanaikaisesti aktivoida lymfanestekiertoa esimerkiksi ala- tai ylävartalon alueella. Näin yhdellä hoitokerralla saadaan entistä parempia tuloksia.

NBE 3000 on kapasitiivinen mono- ja bipolaarinen hoitolaite. Hoitopäät ovat eristettyjä, mikä takaa turvallisen hoidon asiakkaalle.

Hoidon kesto ( kasvot, kaula)1h 30min
Hinta 147 €

Sarjahoito 3 kertaa 395€

Vartalopaketit ala-/ tai ylävartalon lymfa kasvohoidon yhteydessä 20€

NANNICIN YHDISTELMÄHOITO

Nannic radiofrekvenssillä ja mikroneulauksella tehdään tehokkaita yhdistelmähoitoja, jotka ovat hyvä vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille sekä täyteaineille. Katso yllä kuvaukset mikroneulauksesta, yhdistelmässä neulauksen jälkeen siirrytään välittömästi radiofrekvenssihoitoon, jolloin hoidosta saadaan maksimaalinen teho. Iho on heti hoidon jälkeen säteilevän kaunis, eikä erillistä toipumisaikaa tarvita. Auringolta suosittelemme suojautumaan huolellisesti hoidon jälkeisinä päivinä.

Hoidon kesto 1h 45min
Hinta 183€

Sarjahoito 3 kertaa 501€

is Clinical Fire and Ice-hoito

Legendaarinen Fire and Ice Facial-hoito on kehitetty muokkaamaan ja uudistamaan nopeasti ihoa lyhyellä toipumisajalla tai ilman toipumisaikaa. Tämä ammattihoito auttaa häivyttämään ryppyjä ja juonteita, tasoittamaan ihonväriä ja taistelemaan epäpuhtauksia vastaan saaden aikaan nuorekkaamman ihon.

Hoidon kesto 45min
Hinta 95 €