Iho valmiina syksyyn!

Syksy on saapunut ja tervehdimme sitä ilolla, sillä syksy on parasta aikaa ulkoilla ja puuhastella kaikenlaista. Ennen talvenpakkasia voi vielä nauttia auringostakin, muista siis suojata edelleen ihoasi, ainakin jos päiväsaikaan liikut ulkosalla. Ylipäätään kesä on usein aiheuttanut kaikenlaista pientä vahinkoa iholle, kuten pigmenttimuutoksia. Niihin on kuitenkin paljon tehokkaita tuotteita, joilla saa ihonväriä tasaisemmaksi ja samalla myös pieniä pintajuonteita tasoitettua.
Yksi uusi tehotuote on Darphinin Retinol- öljykapselit, joissa retinol-tehoaine on yhdistetty iholle ihanteellisiin kasvoöljyihin, jotka huolehtivat ihon kosteuttamisesta ja ravitsemisesta hoidon aikana. Yhdessä ne silottavat näkyvästi juonteita ja ryppyjä, tasoittavat ihon pintaa ja kirkastavat ihoa. Helmikapselit sopivat myös silmänympärysiholle.
retinol on yksi ihon tehokkaimmista uudistajista.
Öljykapselipurkissa on 60 kapselia, joten ne riittävät kahteen 30 päivän kuuriin. Välissä voi pitää muutaman viikon tauon.
Vahvalle iholle suosittelemme 12 viikon kuuria.
Tähän kun vielä yhdistää hyvän perushoidon, eli huolellinen puhdistus aamuin illoin ja hyvät suoja-ja hoitovoiteet, niin talven voi ottaa vastaan hyvin valmistautuneena.