IMG-20170508-WA0013

Terveiset keväisestä Pariisista!

Toukokuu alkoi ihanissa merkeissä, kun Via Forman madamet lähtivät opintomatkalle Pariisiin. Matkan järjesti maahantuoja Party Mood ja suomesta matkaan lähti 12 reipasta kosmetologia tai muutoin alalla olevaa ammattilaista.

Lento lähti torstaiaamuna ja kentältä suunnattiin hotellille, joka sijaitsi hyvällä paikalla kävelymatkan päässä monesta nähtävyydestä, niinpä pikaisen hotelliin kirjautumisen jälkeen suuntasimme kohti Montmartren kukkulaa.

Siellä nautimme perinteisen ranskalaisen sipulikeiton ihastellen ympärillä ahkeroivia taiteilijoita, joista osan kasvot näyttivät itsessään taideteoksilta.

Antoisaa oli myöskin vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia kollegojen kanssa.

Kukkulalta vaelsimme kukin omia reittejämme takaisin hotellille, osa eksyi enemmän osa vähemmän, mutta pääasia oli että kaikki pääsimme perille!

Perjantaina aamu alkoi jo varhain ja aamiaisen jälkeen suuntasimme kohti Darphinin koulutus- ja hoitokeskusta. Sitä voi kutsua eräänlaiseksi hoitoloiden lippulaivaksi ja se sijaitsee historiallisesti merkittävässä rakennuksesta, jonka sokkeloissa kerrotaan itse Napoleonin menneen naimisiin nuorikkonsa kanssa!

Meidät otettiin vastaan ranskalaisen sydämellisesti ja saimme tutustua kauniisiin hoitohuoneisiin ja huolella hoidettuun pieneen sisäpihaan, jossa asiakkaatkin voivat istahtaa levähtämään hoitojen jälkeen.

   Yllätykseksemme meille ei ollutkaan tiedossa PowerPoint sulkeisia, vaan pääsimme tutustumaan Darphinin omaan laboratorioon, joka oli todella mielenkiintoinen nähdä. Siellä siis tapahtuu uusien tuotteiden suunnittelu ja kehitys. Meille esiteltiin erilaisia laitteita ja kerrottiin tuotesuunnittelun vaiheista ja saimme tuoksutella ja kokeilla eri raaka-aineita. Lisäksi saimme, luultavasti ensimmäisinä tutustua ensi syksynä lanseerattaviin tuotteisiin. Näistä emme voi vielä kertoa enempää.

Tämän jälkeen nautimme lounaan ja jatkoimme syventäviä opintoja Darphinin filosofiasta oppaanamme räiskyvän energinen Caroline De Saint Andre.

Lauantai valkeni sitten hiukan sateisena, mutta se ei estänyt meitä jatkamasta Pariisin katujen ja nähtävyyksien katselemista. Suurin osa meistä kävi tutustumassa eri tavaratalojen ja meikkikauppojen valikoimiin, eikä ostosten teolta voinut välttyä. Illallinen nautittiin yhdessä ja viimeinen yhteinen ilta olikin oikein hauska ja ikimuistoinen. Sunnuntaina sitten sanoimme Pariisille näkemiin ja jokainen palasi kotisuomeen varmasti uusia ideoita ja ajatuksia mielessään.

Merci beaucoup et au revoir!