#

Valmistaudutaan kevääseen!

 

Vaikka talvi tuli kuin tulikin tänä vuonna oikein kunnon pakkasten saattelemana, niin valon määrä lisääntyy huimaa vauhtia. Niinpä on hyvä muistuttaa muutamasta ihonhoitoon liittyvästä asiasta.

Ensinnäkin se auringolta suojaaminen, se pitäisi nimittäin aloittaa jo nyt. Pakkanen ja aurinko yhdessä ovat varsin kova yhdistelmä kasvojen iholle, eikä kunnollisten suojavoiteiden käyttöä voi liikaa painottaa.

Iholle voi hyvin ajatella samaa kerrospukeutumista kuin vaatteidenkin kanssa, eli alimmaiseksi seerumi tai jopa öljy, sen päälle hyvä kosteusvoide ja vielä ”päällystakiksi” meikki- tai cc-voide mieluiten aurinkosuojakertoimilla varustettuna. Näin suojattu iho kestää pirteänkin pakkasen ja ulkoilun keväthangilla.

Toinen asia johon on hyvä kiinnittää huomiota on vartalon iho. Sekin on kärsinyt kuivasta sisäilmasta ja usein hilseilee ja kutisee. Hoitolassa meillä on valikoimissa ihana vartaloa ja mieltä hellivä Payot-sarjan vartalohoito. Siinä iho kuoritaan, jonka jälkeen levitetään naamio ja annetaan sen rauhassa vaikuttaa lämpimiin pyyhkeisiin ja peittoon kääriytyneenä ja lopuksi tehdään rentouttava hieronta aromaattisilla öljyillä.

Jos selluliitti, rasvakertymät tai vaikkapa veltostunut iho vatsassa kaipaa tehokkaampia otteita, niin käytössämme on Nannicin radiofrekvenssilaite, jolla voidaan hoitaa niin kasvoja kuin vartaloakin. Hoito sopii yksittäin tehtynä, mutta parhaan tuloksen saa tietysti 3-5 kerran sarjahoidolla.

Nyt sitten vain nautitaan aurinkoisista pakkaspäivistä ja odotellaan kevään saapumista!