uusi kuorintaaine darphin

Se tärkeä kuorinta!

Kuorinnan tarkoitus on poistaa ihon pintaan kerääntyneet sarveistumisprosessin aikana kuolleet solut, jotka saavat ihon näyttämään elottomalta ja himmeältä.

Kuorinnalla ihosta saadaan raikas ja kirkas, se silottaa ihon pintaa ja kiinteyttää pieniä juonteita. Lisäksi se häivyttää näkyviä ihohuokosia ja aktivoi ihon uusiutumista. Todella tärkeä toimenpide siis.
Kuorinnat voidaan karkeasti jakaa mekaanisesti ja kemiallisesti vaikuttaviin.

Kemiallisia kuorintoja on käytetty hoitoloissa jo pitkään ja tämän päivän trendi on saada samanlaisia ammattimaisia tuloksia myös kotona. Tähän tarpeeseen on Darphin-sarja tuonut täysin uudenlaisen biokemiallisen erikoiskuorintanesteen, jossa yhdistyy ammattihoidon teho ja kotihoidon uusi ulottuvuus.

L`institut youth resurfacing peel

Erikoiskuorintaneste tarjoaa saman tehoista ihon uudistavuutta ja kirkkautta kuin 30 % glykolihappokuorinta. Kuitenkin glykolihappoon verrattuna tämän tuotteen hapot ovat hitaammin imeytyviä, hellävaraisempia ja vähemmän ihoärsytystä aiheuttavia, eikä ihossa näy näkyvää, välitöntä punoittelua. Lisäksi tuotteeseen on lisätty ihoa uudistavia kasviuutteita mm. kastanjaa ja hamamelista sekä ihoa rauhoittavia muskatellisaviaa ja riisinleseuutetta.

Miten tätä tuotetta sitten käytetään? Yksi käsittely viikossa riittää, puhdistetulle ja kuivalle iholle levitetään vanulappujen avulla pieni määrä nestettä ja jätetään vaikuttamaan yön yli .Halutessa sen päälle voi vielä laittaa naamion voiteen tapaan, jolloin neste hiukan mietonee, mutta toisaalta naamio pääsee vaikuttamaan tehokkaasti.

Tervetuloa hoitolaamme tutustumaan tuotteeseen. Ensimmäiset saavat uutuuskuorinnan mukana kotiin nyt kauniin pumpulirasian kannella.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja